miercuri, 27 august 2014

Dormitorul

   Dormitorul este una din cele mai importante incaperi sau cea mai importanta camera in casa oricui. Aceasta incapere trebuie sa ne confere liniste, stare de bine, relaxare, un parfum placut si un design de invidiat.
   Design-ul este cel mai important lucru din viata noastra de zi cu zi. Aceasta arta trebuie sa ne confere in fiecare clipa a vietii noastre placere si relaxare. De asta intreaga noastra casa trebuie sa ne reprezinte, sa ne linisteasca si sa ne convere mereu o stare de bine.
   Dormitorul pentru mine este cea mai importanta camera deoarece aici imi petrec cele mai multe ore si ma odihnesc, pregatindu-ma pentru inca o zi agitata in marele oras. Aceasta camera aparent banala in care se afla doar cateva piese de mobilier si cateva ornamente nu e deloc de neglijat. Incaperea trebuie sa confere liniste, sa inspire prospetime, sa iti revigoreze simturile si in acelasi timp sa iti ofere de fiecare data un somn adanc, bland si foarte odihnitor.
   Hai sa ne uitam impreuna, cum ar trebuii sa arate un dormitor!
   Acest dormitor este unul cat se poate de clasic, dar ne confera tot ce avem nevoie pentru un somn bun.
   Ca si in imaginea de mai sus dormitorul trebuie sa fie un loc primitor, cald si foarte deschis. Aici avem un dormitor luminat cu piese de mobilier care ne ofera un contrast placut simulandu-ne simturile vizuale. Mobilierul este sculptat, din lemn masiv, iar acest aspect desi pare unul de ne luat in seama este foarte important pentru ca ne confera o senzatie de marire a camerei desi ea este foarte mica.
   In concluzie acest dormitor ne confera tot confortul, starea de bine si odihna de care avem nevoie.

Acest dormitor este contrariul celui vazut mai sus.
Acesta incapere confera senzatia de odihna si stimuleaza foarte mult gandirea.
Aici avem un aspect inchis si modern, mobilierul ne confera un contrast puternic care face senzatie, dar are si dezavantajele lui, cum ar fi: micsoreaza foarte mult incaperea, oboseste privirea si da o senzatie de tristete. Dar fiecare persoana are caracterul diferit si pentru un caracter mereu vesel si agitat acest dormitor este perfect.
Nimic de spus, detaliile fac toti banii.

Ultimul, dar nu cel din urma, dormitorul perfect in viziunea mea.
Aceasta incapere imi confera o stare de bine, de liniste, un strop de culoare, dar si un contrast suberb.
Mobilierul este simplu, cu detalii mici dar de maxim efect, covorul imi confera o stare de caldura si relaxare, noptiera este piesa cea mai importanta in aceast dormitor, ea fiind foarte bine proportionata, impodobita de o oglinda mereu necesara atunci cand vrei sa vezi cat de bine ai dormit.
Plantele mereu ne imbunatatesc calitatea vietii si ne confera o stare tonifianta, de acea eu recomand cu caldura ca in fiecare dormitor o planta.

Acestea au fost parerile mele despre dormitoare.
Le astept cu caldura pe ale dumneavoastra si poate cine stie, o sa gasim impreuna dormitorul perfect.
Numele meu este Cocindau Toader Ionel.
Sunt aici pentru tine, pentru a te ajuta sa iti transformi casa in locul in care te simti cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu